Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Corona-update: persconferentie 18-12-21

Het kabinet heeft een strenge lockdown afgekondigd. Dit betekent dat fysiek onderwijs vanaf maandag 20 december tot en met in ieder geval 9 januari 2022 niet mogelijk is, met uitzondering van SE-toetsen. De voorbereidingslessen van deze SE-toetsen vinden online plaats. Verder vervallen alle lessen in de week van 20 t/m 24 december. Ouders/verzorgers en leerlingen zijn hierover op zondag 19 december via de e-mail geïnformeerd.

Beide locaties van Canisius zijn deze week, tot en met donderdag 23 december, telefonisch bereikbaar. Medewerkers zijn ook via e-mail te bereiken.

Hoe het verder gaat na de kerstvakantie is nog onzeker. De ontwikkelingen zijn nagenoeg niet te voorspellen, maar desondanks ziet het kabinet het liefst dat basis- en voortgezet onderwijs na de kerstvakantie weer opengaan. Wij hopen van harte dat de scholen op 10 januari weer open kunnen, zo niet dan zullen we vanaf de 10e starten met online lessen. Op woensdag 5 januari krijgt u van ons een update over de stand van zaken op dat moment.

Namens alle medewerkers van Canisius wensen we iedereen fijne feestdagen, een goede vakantie en alvast een gelukkig en gezond 2022 toe.