Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Canisius staat open voor jouw talent!

Canisius is een school die open staat voor jouw talent. We bieden onderwijs dat je goed voorbereidt op een vervolgstudie en een geslaagde toekomst. Onderwijs in een veilig en positief leerklimaat, waarin je je thuis voelt en goede begeleiding krijgt. 


Ons doel  

Ons doel is je een stap verder te brengen, niet alleen door het behalen van het diploma, maar ook door je te begeleiden bij de groei naar volwassenheid. Leren en werken op Canisius is groeien in een omgeving waar je VOUS (veilig, overzichtelijk, uitdagend, sociaal) tegen zegt. 

Dat betekent dat je niet alleen de 'normale' stof leert, maar ook extra wordt uitgedaagd om je talenten te ondekken en te onwikkelen.


Canisius Classes

Canisius gelooft dat iedereen een talent heeft voor iets. De taak van het nieuwe onderwijs is om dat talent naar boven te halen en verder te ontwikkeling. Uiteraard ook op de andere vlakken. Met de Cansisius Classes kom je er achter wat jouw talent is!


Volleybalschool Canisius (VSC)


Wij gaan voor goud, jij ook?
Elk jaar trainen onze volleybalmeiden om deel te mogen nemen aan het WK-schoolvolleybal. Kom jij bij ons team? Aan het begin van het schooljaar kun je je opgeven.

Blijf in de tussentijd op de hoogte via onze eigen website


Lees meer >

Toptraject

Met mavo klaar voor het hbo. Ben jij een (tweedejaars) mavoleerling, met ambitie én het vermogen om je talenten volop te benutten? Om zo veel mogelijk uit jezelf te halen? En wil je uiteindelijk een hbo-diploma halen? Dan is het Toptraject misschien iets voor jou!


Lees meer over het Toptrajact