Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Kim Nijhuis (3M) heeft dinsdag 13 juli uit handen van dhr. Lenferink (mentor) de Canisius Award namens de MAVO-afdeling ontvangen. Deze werd alsnog thuis bezorgd, omdat zij ten tijde van de rapportuitreiking in quarantaine zat.

Kim heeft de award om de volgende redenen dik verdiend:

Een hardwerkende MAVO-leerling die prima resultaten behaalt, zelfs in 3MAVO al het volledige examenprogramma van scheikunde met een 7 heeft afgerond. Daarnaast is zij netjes, correct en sociaal. Ze komt via de klankbordgroep op voor de belangen van andere leerlingen en heeft ook oog voor het welzijn van anderen. Recent leverde zij nog namens de MAVO-afdeling een uitstekende en gedurfde bijdrage aan een visiebespreking over het toekomstige onderwijs bij Canisius samen met andere leerlingen, docenten en een externe adviseur. Verder maakt zij als talentvolle speelster deel uit van onze Volleybal School Canisius. En, niet op de laatste plaats, heeft zij meermalen een actieve bijdrage aan onze werving van nieuwe leerlingen geleverd. Kortom: een voorbeeld voor alle leerlingen!

Van harte gefeliciteerd, Kim!De infoavonden


Heb jij als ouder nog vragen over onze school, het voortgezet onderwijs of iets anders? Kom dan naar onze infoavonden op dinsdag 13 december om 19:00 uur in Almelo en/of donderdag 15 december om 19:00 in Tubbergen. 


Klik hier om je aan te melden voor de infoavond in Almelo. Aanmelden voor de infoavond in Tubbergen is niet nodig.