Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Volleybalschool Canisius (VSC)

Vanuit passie én met ambitie is Volleybalschool Canisius ontstaan na onze eerste deelname aan het Wereld Kampioenschap schoolvolleybal in 2012. Wij zagen veel volleybaltalent op Canisius en wilden hier structureel iets mee doen. Sinds ons 1e WK in 2012 hebben we met 1 of meerdere teams jaarlijks deelgenomen aan het NK en 2-jaarlijks met ons schoolteam aan het WK scholenvolleybal. In schooljaar 21-22 wonnen we zelfs met twee teams het Nederlands Kampioenschap tijdens het de finaleronde van de Olympic Moves!

Een paar jaar geleden zijn we begonnen met trainingen onder schooltijd. Een prachtige stap vooruit. Ook dit schooljaar 2022-2023 trainen we met 3 teams onder schooltijd. Onder leiding van Eredivisietrainer Thijs Oosting en assistent trainer Erwin Elfrink traint er een team met meiden uit klas 1-2, een team onder vijftien en een team met meiden uit klas 3 t/m 6. Met het onder 15 team nemen we in 2023 deel aan het WK Schoolvolleybal dat mogelijk in Brazilië gehouden wordt. Met de andere 2 teams willen we komend schooljaar deelnemen aan het NK Scholenvolleybal, de Olympic Moves.

Ons hoofddoel? Jaarlijks deelnemen aan het WK-scholenvolleybal. Het ene jaar met een “onder 15” team. En het andere jaar met een 15jr+ team. Het WK wordt georganiseerd door de ISF (International Schoolsport Federation).


Vragen?
Neem contact op met:

Thijs Oosting
t.oosting@canisius.nl