Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Afgelopen woensdagavond streden acht leerlingen van Scholengemeenschap Canisius om de titel: ‘The Voice of Canisius 2023’. Opvallend veel eerste- en tweedeklassers stonden dit jaar in de schijnwerpers. De jonge, onervaren deelnemers overwonnen hun zenuwen en gaven geweldige performances. Het publiek genoot terwijl de leerlingen de sterren van de hemel zongen. Marten Fransen en zijn band begeleidden de deelnemers muzikaal. Anouk Keupers, oud finaliste BSA, presenteerde de wedstrijd met zelfvertrouwen en een lach. De oud finaliste gaf zelf ook een prachtige performance. De juryleden waren erg enthousiast over de geweldige stemmen van de jonge finalisten. Lees hieronder over een aantal hoogtepunten van deze geslaagde avond.


Finalist Mirte Vermeulen (1MHa1) kreeg de aanmoedigingsprijs: een belofte voor de toekomst. De derde prijs ging naar Fleur Holsink (1BKt2). Fleur vertolkte met veel inlevingsvermogen het lied ‘Als het avond is’ van Suzan & Freek. Charlotte Tijhuis (2Vt1) kreeg de tweede prijs voor haar vertolking van ‘A night like this’ van Caro Emerald. Charlotte is een echte performer. Zij krijgt het publiek helemaal mee in de sfeer. De eerste prijs ging naar een leerling uit het eerste leerjaar: Jolie van Driel (1BKt1). Zij zong ‘Cups’van Anna Kendrick met een prachtige stem en ongelooflijk veel muzikaliteit.


De drie winnaars hebben een finaleplek weten te bemachtigen voor de Best Singer Almelo (voormalig The Voice of Almelo). BSA zal dit jaar plaatsvinden in het Parkgebouw in Rijssen op dinsdag 11 april. Dit jaar doen De Passie uit Wierden en Het Alma college uit Almelo ook voor het eerst mee. Kaarten voor BSA zijn tot 31 maart te koop in de kantine van beide locaties van Canisius. Een toegangskaart kost €3,-. Tijdens de finale worden ook kaarten verkocht bij de ingang. Daar kosten de tickets €5,-. Er wordt gezorgd voor een pendelbus vanuit alle locaties van de deelnemende scholen van en naar het Parkgebouw. De eerste opstap is om 17.45 uur vanuit Canisius Tubbergen. De buskaartjes worden tegelijk verkocht met de toegangsticket voor de finale. De buskaartjes kosten €1,-.


The ‘Voice of Canisius’ zou niet plaats hebben kunnen vinden zonder de hulp van een aantal collega’s en CBA-leerlingen. Dank daarvoor!