Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Op 7 juni bracht de bekende schrijfster Cis Meijer een bezoek aan de schoolmediatheek van Canisius Almelo. Zij gaf een leuke en interessante presentatie aan alle 2e klassen over haar jeugd, haar ervaringen met leraren en klasgenoten, haar personages in de boeken en haar ervaringen als auteur. In haar boeken komen thema’s als: moord, verdwijning, geweld, bedreiging, ontvoering en groepsgedrag uitgebreid aan de orde. Al haar boeken: Verdoofd, Val, Moordspel, Knock-out, Dark mind en het nieuwste boek: Jacht, passeerden de revue.

 

Alle 2e klassers waren zeer geïnteresseerd in haar verhalen en wilden onmiddellijk haar boeken gaan lezen. Diverse echte fans wilden na afloop een selfie met haar.

Docenten en mediateekpersoneel waren het er over eens dat het schrijversbezoek zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar was. 

Cis was zelf ook blij met de ontvangst, de interesse van de leerlingen en het presentje dat ze aan het eind van de presentaties uit handen van het ondergetekende ontving.

 

Namens het mediatheekteam,

H. Klumpers

 Cis Meijer in de mediatheek Almelo 


De infoavonden


Heb jij als ouder nog vragen over onze school, het voortgezet onderwijs of iets anders? Kom dan naar onze infoavonden op dinsdag 13 december om 19:00 uur in Almelo en/of donderdag 15 december om 19:00 in Tubbergen. 


Klik hier om je aan te melden voor de infoavond in Almelo. Aanmelden voor de infoavond in Tubbergen is niet nodig.