Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Tijdens je eerste week op Canisius in Tubbergen gaan we een alternatief programma draaien. In de ochtend heb je gewoon les volgens je rooster, daarna begint het programma van de wenweek. Tijdens dit programma is het de bedoeling dat je de school, je klasgenoten en de omgeving wat beter leert kennen. Hieronder staat in het kort wat er gedaan wordt in die eerste “wenweek”.

Maandag 23 augustus haal je je rooster op bij je mentor en ga je samen met je mentor je laptop “school” klaar maken. Neem je laptop dus mee op maandag!

Tijdens je eerste schooldagen krijg je heel veel nieuwe informatie over van alles en nog wat. We gaan creatief bezig. Hiervoor heb je een foto van jezelf nodig, waar je gezicht groot op staat. (half A4) . Ook is het handig om stiften, kleurpotloden, tijdschriften, etc. mee te nemen om alles zo mooi mogelijk te maken. Verder ga je tijdens deze dagen wat kennismakingspelletjes doen met de klas en je mentor.

Ook zit er ook een sportief programma in deze wenweek. We gaan allerlei teambuilding-spelletjes doen, waarbij samenwerken centraal staat. Bij goed weer staat een bezoek aan een zwembad op het programma.

Woensdagavond is er een spelletjesavond en 18.30 uur tot 20.30 uur. We sluiten op vrijdag af met een gezamenlijke activiteit in de aula van de school.

Hopelijk ben je na deze week al een beetje gewend aan onze school! Geniet nog even van je laatste vakantiedagen!