Download de brochure

Begeleiding

Voer a.u.b. een geldig E-mail adres in.
Voer a.u.b. een Name in.
  • Inloggen

Tijdens je eerste week op Sg. Canisius in Tubbergen gaan we een alternatief programma draaien. In de ochtend heb je gewoon les volgens je rooster, daarna begint het programma van de wenweek. Tijdens dit programma is het de bedoeling dat je de school, je klasgenoten en de omgeving wat beter leert kennen. Hieronder staat in het kort wat er gedaan wordt in die eerste “wenweek”.

Dinsdag 5 september haal je je rooster op bij je mentor en ga je samen met je mentor het programma van de wenweek doornemen.

Dinsdag 5 september: Alle 1e klassen moeten om 8.20 uur op school zijn.

Tijdens je eerste schooldagen krijg je heel veel nieuwe informatie over van alles en nog wat. We gaan creatief bezig. Hiervoor heb je een foto van jezelf nodig, waar je gezicht groot op staat (half A4) . Ook is het handig om stiften, kleurpotloden, tijdschriften, etc. mee te nemen om alles zo mooi mogelijk te maken. Verder ga je tijdens deze dagen wat kennismakingspelletjes doen met de klas en je mentor.

Op woensdag krijg je je laptop, deze kun je in je kluisje leggen en dan gaan we deze samen op donderdagochtend installeren en gebruiksklaar maken. 

Ook zit er ook een sportief programma in deze wenweek. We gaan allerlei teambuilding-spelletjes doen, waarbij samenwerken neutraal staat. Bij goed weer staat een bezoek aan een zwembad nog op het programma. We sluiten op vrijdag af met een gezamenlijke activiteit in de aula van de school.

Hopelijk ben je na deze week al een beetje gewend aan onze school! Geniet nog even van je laatste vakantiedagen!